Om Firmaet

 

Glenn

 

Murerfirmaet Glenn Østergaard, der er beliggende i Spjald i Vestjylland, er et enkeltmandsfirma, som startede i 2007. I firmaet lægges der stor vægt på kvalitet og de håndværksmæssige traditioner, og kunden er altid i fokus.

Firmaet størrelse gør, at jeg altid selv er med på pladsen, og jeg sætter en ære i selv at være med til at udføre opgaverne. Jeg udfører alle slags mureropgaver, hvad enten det er småreparationer, vedligeholdelse, renovering, ombygning, tilbygning eller nybyggeri og udfører dem alle med sans for detaljen og fokus på kvalitet og godt håndværk. Jeg udviser respekt, tager ansvar og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde, uanset opgavens størrelse og afleverer aldrig noget, som ikke ville blive accepteret i mit eget hjem. Jeg overholder altid krav og regler, og min faglige stolthed og passion for faget kommer til udtryk i de arbejdsopgaver, jeg udfører.

Jeg rådgiver med faglig ekspertise eller henviser til andre, som har den nødvendige ekspertise og sørger under hele forløbet for, at der er en god dialog.

Lad min sans for detalje og kvalitet komme din næste opgave til gode! Kontakt mig, så ser vi på dine ønsker og behov og på, hvordan vi sammen kommer i gang med projektet.